Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Groenewegenschilders
Average rating:  
 5 reviews
by Adriaan on Groenewegenschilders

Groenewegen heeft de afgelopen jaren diverse schilderwerkzaamheden bij ons in Benoordenhout uitgevoerd: de daklijst van ons appartementencomplex (VvE), de dakkapel, mijn gehele woning van binnen, etc. Groenewegen is altijd vriendelijk, komt zijn afspraken na, levert uitstekende kwaliteit en is iemand die ik mijn huissleutel kan toevertrouwen. Ik kan Groenewegen van harte aanbevelen - een echte vakman!

by Helga on Groenewegenschilders

Topschilder, goed en betrouwbaar. Kent zn vak .

by Helga on Groenewegenschilders

Geweldige vakman,alles altijd perfect afgewerkt. In de omgang altijd goed afspraken te maken en betrouwbaar met zijn adviezen, kan mijn sleutel gewoon afgeven, niet uit op alleen werk binnenhalen maar ook op zijn kennis gebruiken voor tips voor onderhoud van mijn huis.

by Sonja on Groenewegenschilders

Groenewegen heeft de afgelopen 10 jaar vele werkzaamheden in ons huis in de Archipelbuurt verricht. Zo heeft hij het houtwerk binnen en buiten vakkundig hersteld en geschilderd. Ook het herstellen en schilderen van de binnenmuren en de oude ornamenten plafonds heeft hij vakkundig aangepakt. Alle werkzaamheden gingen in goed overleg. In samenwerking met andere vaklieden werkzaam in ons huis, heeft hij zich altijd flexibel opgesteld. Kortom een prima vakman waar je met een gerust hart het schilderwerk en de onderhoudswerkzaamheden aan kan overlaten.

by mevr. hutting on Groenewegenschilders

jaren geleden heeft deze schilder onze woonkamer geverft.

geweldige meneer.

En mooi geverft.

mvg

mevrouw Tanja Hutting